Siirry sisältöön
Mitä laittaa alle, jos ei voi laittaa mitään alle?!

Tuliko hankittua vaate, josta näkyy jokainen sauma, jokainen kumppari? Tai syvään uurrettu selästä tai edestä? Funky Ladyissa on paljon ratkaisuja näihin!

5 tärkeintä ohjetta:

  1. 1. Tule ajoissa, mieluiten 3-4 viikkoa ennen H-hetkeä
  2. 2. Ota hankala vaate mukaan, jos vain voit
  3. 3. Muista testata kaikki hyvissä ajoin, jotta osaat käyttää niitä oikein, myös teipit!
  4. 4. Muista, että kaikki tietävät, että vaatteen alla on kuitenkin jotain
  5. 5. Suhtaudu avoimin mielin ratkaisuihin; kiukuttelu kaupassa ei ole rakentavin vaihtoehto ;D

Helpoimmin korjattava asia on lepattavat reunat. Osta kaksipuoleinen vaateteippi, niin se on suunniteltu pysymään ihossa JA vaatteessa, jättämättä läikkiä kumpaankaan. Pakkauksessa on paljon teippejä, joten ota muutama varapari mukaan.

Jos pepun kohdalta näkyy, niin hanki esim. Chantellen stringit! Paljon pehmoisempaa ja huomaamattomampaa alusvaatetta ei löydy! Näistä löytyy korkea ja matala housuversio, jotka molemmat ovat ohuita kuin body painting. Näissä koot ovat jännät: yksi koko menee XS-XL ja toinen koko XXL-48.

 

Takaa vyötäisille uurrettu puku, vaatii teippejä tai teipattavia liivejä. ”Liiveille” on hauskoja nimiä: Lift it´s tai Eve´s bra. Nämä tuotteet ovat parhaimmillaan kokoluokassa A-D65-75. Liivejä on F-kuppiin asti, mutta se on enemmän F70-kokoon. Jos olet B85, voi olla että paras koko näissä on E (rinnakkaiskoot E70 on sama kuin D75, on sama kuin C80=> B85)  Mikään näistä ei ole urheiluliivi, joten hyppiminen tanssilattialla…hmmm… harkitsisin hieman.  Hanki iholle tarkoitettuja tuotteita! Jesari saattaa repiä kuivan ihon rikki, sekä liima voi aiheuttaa ihottumaa! Jälkeenpäin näissä tilanteissa kaduttaa, että et halunnut maksaa x euroa teipistä. Rullassa on muutama metri tavaraa, joten testivaraa on!

Olkapäiltä paljas vaate on suhteellisesti helpoin, ja voit lukea niistä täältä lisää. Jos unelmissa on muotoileva tuote, joko kyljille, pehvalle tai vatsalle, lue lisää täältä. Muotoilevat tuotteet – Funky Lady

Lisää samankaltaista luettavaa

BLOGI

Muotoilevat tuotteet

lue lisää
BLOGI

Lahkeelliset alushousut helteeseen?

lue lisää
BLOGI

Miten uimapukua lähdetään valitsemaan?

lue lisää