Siirry sisältöön

Alusasut

Funky Ladylle on keväällä tulossa verkkokauppa (jeee!), mutta haluamme tietenkin, että pääset pläräämään klassikoita ja uutuuksia. Näitä ei ole laitettu merkeittäin, vaan kaiken kokoiset ja näköiset kaarelliset yhdessä, sporttiliivit toisessa ja kaarituettomat kolmannessa galleriassa. Kokotaulukot ja värivaihtoehdot ilmestyvät samaan aikaan kun verkkokauppa aukeaa. Myymälöissä on huomattavasti enemmän vaihtoehtoja, kuin mitä kuvista löydät.

Tiesithän, että meillä on ILMAINEN kuljetuspalvelu myymälöiden välillä? Voimme myös tilata brändiemme valikoimasta muutakin kuin mtä meillä on, mutta siitä otamme pienen käsirahan, joka palautetaan oston yhteydessä.

Kaarituettomissa liiveissä löytyy leveäolkaimisia, todella mukavia perusliivejä. Sitten löytyy pehmoisia toppeja, jotka vaan vedetään pään yli… mutta jotka tukevat vain sunnuntailötköilyn verran. Koot topeissa ovat josku XXS-XXL ja joskus niihin on kisätty kuppikokojakin A/B tai C/D. Moni käyttää urheiluliivejä arjessa, mutta usein niissä on liikaa joustamattomia osia, jotta ne olisivat hyvän tuntuisia koko päivän käyttöön. Sporttiliivit löydät omasta osiosta. Karituettomissa kupillisissa liiveissä löytyy todella tukevia vaihtoehtoja raskaammallekin povelle. Ihan jopa puutarhatöihin ja kävelylenkeille, joita nyt voi, jos ei nyt urheiluksi, niin liikunnaksi, kutsua.