Siirry sisältöön

Alusasut

Funky Ladylle on pian tulossa verkkokauppa (jeee!), mutta haluamme tietenkin, että pääset pläräämään klassikoita ja uutuuksia. Näitä ei ole laitettu merkeittäin, vaan kaiken kokoiset ja näköiset kaarelliset yhdessä, sporttiliivit toisessa ja kaarituettomat kolmannessa galleriassa. Kokotaulukot ja värivaihtoehdot ilmestyvät samaan aikaan kun verkkokauppa aukeaa. Myymälöissä on huomattavasti enemmän vaihtoehtoja, kuin mitä kuvista löydät.

Tiesithän, että meillä on ILMAINEN kuljetuspalvelu myymälöiden välillä? Voimme myös tilata brändiemme valikoimasta muutakin kuin mitä meillä on, mutta siitä otamme pienen käsirahan, joka palautetaan oston yhteydessä.

Kaarituettomissa liiveissä löytyy malleja leveäolkaimisista, todella mukavista perusliiveistä pehmoisiin toppeihin, jotka vaan vedetään pään yli… mutta jotka tukevat vain sunnuntailötköilyn verran. Valikoimassamme on pinkkejä ja pantterikuosisia kaarituettomia, on taskullisia, topattuja, toppaamattomia, pitsisiä ja sileitä. Hyvä ja monipuolinen valikoima siis! Jämäkämmät sopivat hyvin esimerkiksi puutarhatöihin ja kävelylenkeille. Koot liiveissä: AA-H 70-120, topeissa XS-XXL. Moni käyttää urheiluliivejä arjessa, mutta usein niissä on liikaa joustamattomia osia, jotta ne olisivat hyvän tuntuisia koko päivän käyttöön. Tervetuloa sovittelemaan!