Siirry sisältöön
Muotoilevat tuotteet

Muotoileva tuote, housuliivi, slimmituote, hoikentava, litistävä…

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jos Sinusta tuntuu, että vaatteesi alle tarvitaan jotain kylkiä siloittavaa tai vatsaa litistävää, niin hyviä apuja löytyy. Ei kuitenkaan mitään -15kg taikatemppuja, sorry!

Ohut ja mukava apu keskivartalolle ovat PrimaDonnan housut lahkeella tai ilman. Jos olet kokeillut ”halpisversiota” joka eivät toimi, niin en kyllä ihmettele. Nämä tuotteet ovat laadukkaita, hyvin muotoiltuja ja yleensä tarpeeksi korkeita, jolloin voit nostaa ne ihan jopa liivien alle. Tässä on moderni versio korsetille! Saavutat sillä bodyn edut, mutta saat monipuolisemmin valita värin, liivimallin, tai -koon. Jos valitset ”aivan liian pienen” tuotteen, johon möngerrät sisään, niin suhtaudu tuotteeseen kuin irtoripsiin tai kynsiin: ne kestävät minkä kestävät. Saatat saada napakkuutta enemmän ja toivomaasi tulosta – mikäli itse kestät tiukkuutta. Jos otat oikean kokosi, tuote kestää vuosia.

Maidenform pitsilahjehousu, koot 38-46. PrimaDonnat 38-50.

 

Body on yhtenäinen vaatekappale, ja siitä jää hyvin vähän rajoja. Nykyään nekin ovat mukavia ja vallan käyttötuotteita. Meiltä löytyy kupittomia bodyja, joiden hinta on 59,95, ja kalleimpien kuppikoollisten hinta on 167€.  Miinuspuolena on kuppimallien ja värien vähäisyys.

Kupittomat bodyt valmistetaan koossa 38-46. Kaarituellinen body C-F /80-95.

 

Onko unelmissa korsetti? Meiltä löytyisi napakka, luilla varustettu ”välipala”! Se taltuttaa parhaiten vatsan pömpön, sillä siinä on hakaset, ja voit nepsuttaa sen sinulle sopivaksi. Tämä ei sovi tiimalasin mallisille, sillä luut lähtevät sillä kupruilemaan. Kupillisia korsetteja on hyvin vähän, ja nekin ovat usein pitkille suomalaisille liian lyhyitä. Lisäksi ne on usein tarkoitettu vain koristeeksi, ei muotoileviksi tuotteiksi. Siksi meillä on vain yksittäisiä tuotteita tarjolla. Tiukka alusmekko: valitettavasti korona vei valikoimat. Otamme heti myyntiin sellaisen kun löydämme tarpeeksi hyvän!

Maidenform korsetti, koot 38-46.

 

Funky Ladyssa arvostamme jokaisen kehoa sellaisena kuin se on.  Emme kehota ketään hankkimaan mitään edellä mainittua, ellet itse koe jotain vaatetta ongelmalliseksi. Meistä elämään kuuluu arvet, luomet, löysä iho, raskausarvet, mutkat ja notkot. Huonolla tuurilla myös ihottumat, palovammat ja leikkaushaavat. Jos vaatteesta näkyy vaivalla kerätty kumpare, niin onko se niin vaarallista? Slimmituote vai vapautunut juhlapäivä; antaa kaikkien kukkien kukkia, eikö?!

 

 

Lisää samankaltaista luettavaa

BLOGI

Mitä laittaa alle, jos ei voi laittaa mitään alle?!

lue lisää
BLOGI

Lahkeelliset alushousut helteeseen?

lue lisää
BLOGI

Miten uimapukua lähdetään valitsemaan?

lue lisää