Siirry sisältöön

Tarvitsemme täysipäiväisen työntekijän Forumiin, äitiyslomasijaisen Omenaan ja kesätyöntekijöitä molempiin.

Työ on asiakaspalvelua, somistamista, tavaroiden vastaanottamista, koneelle laittamista ja varastointia. Sinun ei tarvitse tuntea alusasujen myyntiä ennestään; me perehdytämme sinut kunnolla! Työ sopii ihmiselle, joka tykkää järjestellä asioita, on tarkka, osaa jutella asiakkaiden kanssa, ja tykkää ettei tarvitse pyöritellä peukaloita. Jos olet ollut esim. kiireisessä kahvilassa, saattaisit tykätä tästäkin! Kesällä meillä on vilske, ja se vaatii kestävyyttä ja keskittymistä. Tuotteet ovat laadukkaita ja eettisesti valmistettuja, ja suurimmalla osalla onkin Öko-Tex -sertifikaatti.

FORUM/OMENA kesätyöntekijä:
Tarvitsemme vaativaan asiakaspalveluun ihmisiä, eli jos tunnet osaavasi kuunnella, olet empaattinen, energinen ja nopea oppimaan, työ saattaa olla sinun! Työtunnit sopimuksen mukaan 24-35h. Työhön perehdyttäminen voidaan aloittaa vaikka heti, viimeistään kesäkuun alussa. Olisi ihana, jos pystyisit tekemään vielä elokuussa, ainakin ekan viikon. Lomaa on mahdollista pitää kesän aikana. Laitathan hakemukseesi, jos sinulla on sovittuja menoja kesälle!
OMENA äitiysloman sijaisuus 20.10.2024 saakka:
Työ voisi alkaa heti täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti perehdytyksellä, viimeistään kuitenkin huhtikuun aikana. Toiveena olisi, että olisit ollut asiakaspalvelussa aiemmin, mutta se ei ole pakollista.

FORUM täysipäiväinen työntekijä:

Työhön perehdyttäminen voidaan aloittaa vaikka heti, viimeistään kesäkuun alussa.

Laita hakemuksesi viimeistään 12.3. osoitteeseen kampanja@funkylady.fi

Laitathan otsikkoon mitä työtä haet!