Siirry sisältöön

Ajankohtaista

22.2.2023: Haemme kesätyöntekijöitä

Tarvitsemme kesätyöntekijöitä Forumin, Omenan, Järvenpään ja Keravan myymälöihin! Haemme lisäksi täysipäiväistä työntekijää Omenan ja Forumin myymälään.

Kerrothan hakemuksessasi MIHIN MYYMÄLÄÄN olet hakemassa, MIKÄ AIKA kesästä EI KÄY missään tapauksessa (esim. leirin, opiskelun tms. takia) ja milloin voisit aloittaa harjoittelun (esim. iltoja tai viikonloppuja).

Työ on asiakaspalvelua, somistamista, tavaroiden vastaanottamista, koneelle laittamista ja varastointia. Sinun ei tarvitse tuntea alusasujen myyntiä ennestään; me perehdytämme sinut kunnolla! Työ sopii ihmiselle, joka tykkää järjestellä asioita, on tarkka, osaa jutella asiakkaiden kanssa, ja tykkää ettei tarvitse pyöritellä peukaloita. Jos olet ollut esim. kiireisessä kahvilassa, saattaisit tykätä tästäkin. Kesällä meillä on vilske, ja se vaatii kestävyyttä ja keskittymistä. Meiltä saatat saada tunteja syksyllekin!

Jos olet opiskellut somistusta, kuvankäsittelyä, verkkokauppaa, sosiaalista mediaa tai myyntiassistentin työtä, muista mainita niistä hakemuksessasi! Voimme räätälöidä jonkin verran työnkuvaa, jos haet vähintään koko kesän kestävää pestiä. Harjoittelupaikkoihin pystymme räätälöimään vieläkin enemmän.

Funky Lady on suomalainen 7 myymälän ketju, jonka myyntiartikkeleita ovat alusvaatteet, uimapuvut ja yöasut. Myynnissä on parhaat brändit maailmalta, joiden tuotteet ovat kestäviä ja miellyttäviä käytössä, ja jotka panostavat eettisyyteen ja kierrätykseen. Kohokohtiin valikoimassa kuuluu esimerkiksi ympärivuotinen bikini- ja uimapukuvalikoima, sporttiliivit monipuolisiin urheilulajeihin, muotoilevat tuotteet ja alushameet juhliin. Palvelukonseptiin kuuluu antaa jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen palvelu.

Laita hakemuksesi meilillä osoitteeseen: tvrl@funkylady.fi tai tuo hakemuksesi henkilökohtaisesti myymälään!

16.2.2023: Funky Lady Forum on muuttanut väliaikaisiin tiloihin

HUOM! Forum on maaliskuun puoliväliin asti kerrosta alempana Info-pisteen vieressä.