Siirry sisältöön

Lahjan USKALTAA ostaa!

Funky Ladyn vinkit lahjojen ostoon

Funky Ladysta voit huoleti ostaa lahjoja mukaan, sillä kaiken voi vaihtaa eri kokoon, väriin, malliin tai tuotteeseen. Me teemme asian kaikille helpoksi ja sujautamme pakettiin mukavan viestin ja ohjeet kuinka toimia jos lahja mietityttää. Henkilökohtaista lahjaa varmasti arvostetaan!

Valikoimamme on niin laaja, että jokaiseen kokoon löytyy tuotteita. Saa kyllä olla todella spesiaali toive, jos emme maun puolesta pysty tyydyttämään shoppaamaan tulevaa. Meillä on parhaat brändit takanamme, ja pystymme tilaamaan tehtaalta värejä, joita välttämättä ei ole valikoimassamme. Jokainen myyjä meillä on ammattitaitoinen, joten uskalla kysyä, uskalla kertoa!

Pari vinkkiä: jos ajattelit ostaa alusasuja, ja jos pääset kurkkaamaan liivin kokoja, niin katso EU -kohdasta (ei FR tai UK). Sieltä löytyy luultavasti joku kirjain aakkosten alkupäästä, sekä numero 65-95 välillä. Numero kuvaa ympärysmittaa sentteinä rinnan alta mitattuna, ja se voi olla toki muutakin kuin 65-95. Voit ottaa vaikka kuvan pesulapusta, jos on liikaa tulkinnan mahdollisuuksia.

Jos mietit mitä ihmettä se lahja voisi olla…

  • ulkoilevalle kerrasto
  • sporttiselle urheiluliivit
  • etelään tai kylpylään suuntaavalle uimapuku
  • kotoilevan ja hyggelevän suosikki on yö- tai oloasu
  • upeat ja mukavat alusasut sopivat kaikille!
  • Jos kuitenkin vieläkin jännittää, niin hanki lahjakortti

 

Lahjakortit nopeasti suoraan verkosta »

 

 

Lisää samankaltaista luettavaa

BLOGI

Miten uimapukua lähdetään valitsemaan?

lue lisää
BLOGI

Kuinka peset rintaliivit oikein

lue lisää
BLOGI

Miten liivi valitaan?

lue lisää